Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is de pagina waarop de internetgebruiker terechtkomt nadat hij op een online advertentie klikt. Het is dus als het ware een tweede toegangspagina voor uw website, naast de homepage.

Zo’n landingspagina is volledig geoptimaliseerd rond één specifiek thema. Het doel van de landingspagina is om de bezoeker te overtuigen en tot actie over te zetten (verkoop, inschrijving, download, contact).

Een goede landingspagina zal de conversie van uw website verhogen en uw online verkoop en dus uw winst laten stijgen. Hier enkele voorbeelden van landingspagina’s:

                      

 

Landingspagina’s, hoe werkt dat bij BeUP?

BeUP begint met een complete audit van uw bedrijf. Daarbij bekijken we ook de concurrentie in uw sector. Daarna bepalen we samen de doelstellingen en stellen we een lijst van sleutelwoorden en -uitdrukkingen samen om het beste resultaat te bereiken. We creëren 5 landingspagina’s op maat voor u, verzorgd door een professionele copywriter.

Op deze pagina’s staat duidelijk uw telefoonnummer en de bezoeker vindt er ook een contactformulier. Ook installeren we een chatmodule, waarvoor ons team eventueel ook het beheer kan uitvoeren.

Daarnaast zorgen we voor een Ads-campagne met een vast maandbedrag, zodat uw landingspagina’s goed zichtbaar zijn in de zoekmachines.

Waarvoor dient een landingspagina?

Het hoofddoel van een landingspagina is om de bezoeker van uw website om te zetten tot een potentiële klant. De pagina moet er dus voor zorgen dat u een product of dienst verkoopt.

Een landingspagina kan verschillende functies en vormen hebben:

·         Aanvraag voor informatie
·         Aanvraag voor een offerte
·         Reservering
·         Download van documenten
·         Winkelmandje
·         Enzovoort