SEA staat voor Search Engine Advertisement, of zoekmachinemarketing. Bij zoekmachines als Google kunt u tegen betaling advertenties plaatsen bij bepaalde trefwoorden. Wanneer een zoekactie één van uw de door u geselecteerde trefwoorden oplevert, zal uw advertentie verschijnen als gesponsorde link.

Bij Google heet deze service Google Ads.

Bij zoekresultaten in Google verschijnen aan de rechterkant van de zoekpagina – en soms ook boven of onder de zoekresultaten – gesponsorde links. Deze links komen uit Ads-campagnes.

Met een Google Adwords-campagne kunt u de zichtbaarheid van uw website in het Google-zoeknetwerk – als die niet hoog genoeg gepositioneerd is in de natuurlijke zoekresultaten – verhogen en  internetgebruikers naar uw website leiden.

 

Efficiënt

SEA is een efficiënte techniek om de zichtbaarheid van uw website (in tegenstelling tot SEO) direct te verhogen voor meerdere zoektermen. Na het aanmaken van een campagne met zoektermen, zal uw website onmiddellijk zichtbaar zijn in de zoekresultaten.

Vrijwel alle internetgebruikers (90%) gebruiken Google als zoekmachine. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van de diensten van Google voor uw website. De SEA-specialisten van BeUp helpen u om uw site bij de eerste zoekresultaten van Google te plaatsen met op maat gemaakte advertentiecampagnes, die uitsluitend verschijnen bij uw doelgroep.

De advertenties komen niet alleen bij de zoekresultaten terecht, maar ook op andere websites die uw doelgroep bezoekt. Het voordeel van Google Ads is dat u niet betaalt voor het tonen van een advertentie, maar alleen als een gebruiker erop klikt en zodoende op uw website terechtkomt.

 

Voordelen van SEA

Zoekmachinemarketing (SEA) en online advertenties hebben enkele grote voordelen vergeleken met traditionele vormen van reclame:

  • Goedkoper dan klassieke reclame.
  • Gericht op uw doelgroep.
  • Meetbare resultaten.
  • Flexibele advertenties.
  • Resultaten meetbaar en direct inzichtelijk

 

Waarom kies ik voor BeUP?

Hoe mooi en functioneel uw website ook is, de site is nutteloos zonder bezoekers. Zo haalt u geen of weinig rendement op uw investering (ROI). Het is zaak om uw website naar de eerste pagina’s in zoekmachines te katapulteren. Met een SEA-campagne van BeUp zorgt u voor een grotere vindbaarheid van uw website. Uw site zal meer potentiële klanten aantrekken.

BeUP is immers: Google Premium Partner

BeUp is officieel ‘Google-premium-partner’. Eén van de voorwaarden om die titel te krijgen, is dat minimaal 1 medewerker met goed gevolg een officieel Google Ads-examen op hoog niveau aflegt.

“BeUp moedigt alle medewerkers aan om die kwalificatie te behalen. Een groot deel van onze medewerkers heeft al met succes de certificaten Search Advertising en Display Advertising behaald.”

-Jan Catrysse – Directeur BeUp