Het bedrijf

BeUP begon in mei 2009 in België. Het werd opgericht door Laurent Maeck en Emmanuel Wuyts. BeUP Nederland – een merk van Proximedia Nederland – werd in september 2009 opgericht door Jan Catrysse, de huidige Algemeen Directeur van Proximedia Nederland.

Ons bedrijf ontstond, omdat de oprichters constateerden dat de websites van MKB-ondernemers amper vindbaar waren op internet. Daarom besloten ze onder de noemer BeUP online marketingoplossingen aan te bieden voor MKB-ondernemers. Oplossingen waardoor de websites beter vindbaar zouden zijn.

 

BeUP kan u als 'Google Partner' de best mogelijke diensten op dit gebied aanbieden. Wij zijn door Google gecertificeerd als Premier Google Adwords-partner.

 

 

Bij ons staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij staan klaar met onze raad en daad om uw bedrijf op een hoger niveau te tillen. Daarom houden wij ook regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken om te kijken hoe wij voor hen onze dienstverlening kunnen verbeteren en betere ervaringen kunnen maken.

Zoals bijvoorbeeld het verbeteren van de statistieken en om de resultaten inzichtelijker te maken. Hier zijn wij hard mee aan de slag gegaan naar aanleiding van het onderzoek in 2013. Niet dat klanten ontevreden waren over de statistieken, maar om zo de resultaten nog tastbaarder te maken in cijfers en de tevredenheid naar een hoger niveau te tillen.

Wij stellen het op prijs als mensen hun BeUP ervaringen delen met ons. Dan wel positief als negatief. Dit stimuleert ons als onderneming om te blijven ontwikkelen aan onze diensten en dienstverlening.

Bent u niet tevreden over een van de diensten?

Dan willen wij dit natuurlijk oplossen! Onze klantenservice staat 5 dagen per week van 8.00-18.00 voor u klaar om vragen te beantwoorden en uw klacht in behandeling te nemen.

Neem gerust telefonisch contact op. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? U bent als klant ten alle tijden welkom om bij ons op kantoor langs te komen zodat we alles kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie. Het is wel verstandig een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat de mensen die u verder kunnen helpen ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

 

Uw BeUP ervaringen delen met ons kan per mail: info@beup.nl  per telefoon: 030 - 266 96 00 of via deze website

Wij horen graag van u!