Gezellig borrelen bij Ewoud

Op slechts een steenworp afstand van het kantoor van BeUP in IJsselstein ligt Woonzorgcentrum Ewoud, waar enkele van onze medewerkers al eerder vrijwilligerswerk hebben verricht. Woensdag 13 juli was er weer een borrelavond, waarop wij besloten nog eens langs te gaan om hierbij te helpen. Onder het genot van een drankje en een hapje hebben wij veel plezier gehad met bewoners én medevrijwilligers.

De avond begon net als vorige keer met het ophalen van de deelnemende bewoners. Er was een enorme opkomst, waardoor wij niet alleen lekker druk bezig zijn geweest met het serveren van drinken en borrelhapjes, maar ook heel veel leuke gesprekken konden houden. Wij hebben bovendien genoten van livemuziek. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt, en voor wij het wisten was het dan ook al weer tijd om de avond af te sluiten. Het afscheid kwam ons veel te snel, maar wij zijn met een goed en voldaan weer huiswaarts gegaan.

Vrijwilligerswerk, zeker in de zorg, is onmisbaar. BeUP zet zich dan ook altijd graag in voor lokale organisaties zoals Woonzorgcentrum Ewoud. De aanwezige medewerkers van BeUP hebben in ieder geval erg genoten van deze gezellige avond. Wij hopen dat wij langs deze weg iets voor de bewoners hebben terug kunnen doen.