Professionele copywriting van BeUP

BeUP staat voor u klaar met een deskundig team die graag de copywriting voor midden- en kleinbedrijven verzorgt. Voor het realiseren van geoptimaliseerde landingspagina’s hebben wij professionele copywriters in dienst die uw online teksten nauwkeurig voor u realiseren. Het doel is om unieke, kwalitatief uitstekende en relevante content te creëren voor uw pagina’s.

 

 

Geoptimaliseerde teksten voor uw landingspagina’s

Om te komen tot een hoogwaardige optimalisatie nemen onze projectbeheerders allereerst een interview met u af om meer over uw bedrijf te weten te komen. Deze persoonlijke aanpak hanteren wij bij al onze klanten. Zo komen wij erachter wat uw bedrijf uniek maakt, zodat de tekst goed op uw onderneming aansluit én relevant is. Samen met uw projectbeheerder bepaalt u de onderwerpen. Aan de hand daarvan gaan onze projectbeheerders op zoek naar de meest geschikte en rendabele zoekwoorden, synoniemen en extra trefwoorden. Alle zoektermen en een uitwerking van het gehele interview sturen zij hierna door naar een van de creatieve copywriters. De SEO-tekstschrijver checkt alle informatie en gaat vervolgens voor u aan de slag met het schrijven van passende en geoptimaliseerde webteksten. Indien van toepassing vult de online copywriter het dossier aan met essentiële zoekwoorden.

Wilt u de webteksten op uw eigen website liever laten optimaliseren? Ook dit is mogelijk binnen het internetmarketingpakket van BeUP. Onze specialisten bewerken de inhoud van uw pagina’s op een professionele wijze voor een betere vindbaarheid op het internet. Voorafgaand aan deze optimalisatie vindt uiteraard een grondige SEO-check plaats.