Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO) is een verzameling van technieken en kennis die een bijdrage leveren aan een betere positie voor uw website in de (natuurlijke) zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit zijn de zoekresultaten die op het belangrijkste deel van de resultatenpagina van de zoekmachine verschijnen, namelijk centraal.
 
Een SEO-campagne is iets anders dan een SEA-campagne. Daar verschijnt de link van uw website namelijk in een advertentie in de zoekmachine.
 
De specialisten van BeUp zorgen er door optimalisatie onpage en offpage voor dat uw website een betere positie in zoekmachineresultaten bemachtigt.
 

Offpage optimalisatie (netlinking)

Met offpage-optimalisatie optimaliseert u de populariteit van uw website. Onze professionals schrijven uw website in bij meerdere online gidsen en ze zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk kwalitatieve links naar uw website komen.
 

Onpage optimalisatie

Onze specialisten zorgen ervoor dat zoveel mogelijk elementen op uw webpagina's zo worden opgesteld, dat zoekmachines ze eenvoudig vinden via specifieke zoekwoorden en -zinnen. Onze professionele copywriters bewerken de inhoud van uw website; ze creëren zo kwalitatief perfecte en relevante content. Als het nodig is ontwerpen we landingspagina's geoptimaliseerd voor één specifiek trefwoord. Ook voor deze pagina's verzorgen onze copywriters de teksten.
 
Wij optimaliseren de URL's en metatags van uw internetpagina's en ontwerpen ook een strategie voor interne links, zodat uw pagina's onderling verbonden zijn via specifieke termen en typerende uitdrukkingen. Deze aanpak zorgt ervoor dat uw website beter gepositioneerd in de resultaten van zoekmachines terecht zal komen.
 
Wilt u een betere positie voor uw website in alle zoekmachines? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.