Workshop Online Vindbaarheid

[07-10-2016]
BeUp helpt u natuurlijk uw online vindbaarheid te verbeteren. Wellicht vindt u het zelf ook interessant om te weten hoe wij dit precies doen. Binnenkort organiseert BeUp om die reden een workshop speciaal voor u. Tijdens deze bijeenkomst, die plaats zal vinden op ons kantoor in IJsselstein, leren wij u de belangrijkste basis van het online adverteren. Onze specialisten geven u toepasbare informatie en u kunt natuurlijk al uw vragen stellen.
De volgende onderwerpen zullen onder meer aan bod komen:
 
Hoe u uw online vindbaarheid kunt vergroten
Facebook inzetten om meer klanten naar uw website te krijgen
Hoe Google AdWords de resultaten van uw bedrijf kan beïnvloeden
 
Voor of na de workshop is er ook gelegenheid om ons kantoor te bekijken. U krijgt dan een duidelijk beeld van waar wij voor u aan het werk zijn. Natuurlijk laten we u graag de verschillende afdelingen zien en heeft u de kans om mensen achter de schermen te ontmoeten. 
 
Bent u geïnteresseerd in deze workshop van BeUp? Via de website van MKB ClickService kunt u zich inschrijven. Wij hopen u te zien bij de Online Vindbaarheid Workshop!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de marketingafdeling van BeUp op 030-2669600 of via het e-mailadres info@beup.nl

 

Wanneer? Donderdag 8 december, donderdag 26 januari en donderdag 23 februari
Hoelaat? 16:00 uur tot 18:00 uur. Aanvang is 15:30 uur.
Waar? Hoofdkantoor MKB ClickService/BeUp, Middenweg 23, 3401MB IJsselstein
Pauze 30 min - hapjes en drankjes zijn inbegrepen

 

Direct inschrijven!