E-Marketing

Een website is tegenwoordig voor iedere ambitieuze ondernemer een must-have. Maar nog belangrijker is om een goede positie te verwerven voor die site; om te zorgen dat uw website zichtbaar is. Als er op de goede manier naar uw website verwezen wordt, verbetert dat uw zichtbaarheid en vergroot dat uw naamsbekendheid. U trekt nieuwe (potentiële) klanten aan en u heeft grote kans dat uw omzet zal stijgen.
 

Er zijn twee methodes om uw website beter zichtbaar te maken:
 

SEO

Zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimalization of SEO): een verzameling technieken en kennis die zorgen voor een een betere positie in de natuurlijke resultaten van zoekmachines zoals Google. Die natuurlijke resultaten verschijnen in het centrale deel van Google, het belangrijkste gedeelte.
 

SEA

Zoekmachine-advertenties (Search Engine Advertisement of SEA): een online advertentiecampagne die ongeveer hetzelfde werkt als traditionele advertentie- en publiciteitscampagnes. In overleg met u kopen onze SEA-specialisten sleutelwoorden in bij de zoekmachine. Zodra iemand het aangekochte zoekwoord opzoekt, verschijnt de advertentie ook in beeld. Die is aanklikbaar en verwijst naar uw website. De meeste SEA-campagnes draaien via de dienst Adwords van Google; de advertenties verschijnen meestal aan de rechterkant van de gewone zoekresultaten. Zo nu en dan verschijnen een drietal advertenties erboven.
 

Waarom een online marketingcampagne?

Hoe mooi en functioneel ook, uw website is pas echt nuttig en effectief als relevante bezoekers erop terechtkomen. Anders is uw rendement op de investering (ROI) veel te laag. Het is dus zaak om uw website naar de eerste resultatenpagina's van de zoekmachine te brengen. En wel op specifieke sleutelwoorden, zoekresultaten die relevant zijn voor uw activiteiten.
 
Dankzij een efficiënte e-marketingcampagne kunnen internetgebruikers uw website eenvoudiger vinden, ook als zij het adres niet kennen. Is uw website beter zichtbaar dan die van uw concurrenten, dan zorgt dat voor meer clicks en meer bezoekers.