Ervaring BeUP

Pajic R&D Pajic R&D is een motorbedrijf dat al ruim twee jaar klant bij ons is. Gedurende deze tijd heeft dhr. Pajic een prettige ervaring gehad met onze service. Daarnaast heeft de dienstverlening van BeUp naar zijn eigen zeggen en zeer positieve impact op zijn vindbaarheid en dus ook op zijn conversies. “Als je bovenaan staat bij Google en mensen zoeken naar het product dat jij aanbiedt, dan komt er automatisch meer klandizie. En daar gaat het om.”

 
Grinwis Deuren en Kasten In de loop van de jaren heeft dhr. Grinwis van Grinwis Deuren en Kasten de service van BeUP als heel goed ervaren. Daarbij vindt hij dat de website van zijn bedrijf perfect vindbaar is dankzij onze diensten. Hij besloot dan ook na enige twijfel om toch zijn contract te verlengen. “We zijn er toch van overtuigd dat jullie de vindbaarheid van onze website heel erg bevorderd hebben. Ook hebben we meer naamsbekendheid.” Wij zijn blij dat we dhr. Grinwis nog langer van dienst kunnen zijn.

 
The Hide Away The Hide Away is sinds 2014 al klant bij BeUP en is nog steeds zeer tevreden. Mevrouw Smith – eigenaresse van het café – laat ons weten dat haar vindbaarheid op het internet vele malen is verbeterd: “BeUP helpt mij mijn bedrijf in ‘the picture’ te zetten.” “Juist omdat het noodzakelijk is om een bedrijf ‘in the picture’ te zetten, zag ik de campagne van BeUP als dé perfecte kans.”

 
Deco-Crete Al sinds 2012 is dhr. Schouten van Deco Crete tevreden klant bij BeUP. Hij heeft onze service in de loop der tijd als prettig ervaren, en heeft zeker het gevoel dat onze diensten aan het aantal klanten dat hij heeft hebben bijgedragen. “Ik heb het druk zat,” aldus dhr. Schouten. Wij bedanken Deco Crete voor de prettige samenwerking.

 
VOF Slijptechniek Beusichem VOF Slijptechniek Beusichem Meneer Frankenhuyzen is zeer tevreden over de diensten van BeUP. Hij merkt dat hij veel meer aanvragen krijgt en zodoende meer klanten. Ook wat betreft zijn zichtbaarheid op het internet is meneer erg positief. ,,We staan bijna altijd bovenaan!’’ De klanten blijven niet binnen de regio, maar komen uit heel Nederland en soms zelfs uit België. Meneer Frankenhuyzen vindt de service en communicatie vanuit BeUP prima. ,,Als ik wat wil weten, word ik goed geholpen. Het loopt gewoon goed, ik kan er niet veel anders van maken!’’ 

 
Handelsonderneming Dassie, Radiatoren Ik ben tevreden en blij met BeUP, sinds BeUP mij helpt met de website en de campagne optimalisatie is de verkoop via de website 4x zo hoog geworden.
De kosten van BeUP verdien ik iedere maand gemakkelijk terug met de extra verkopen via de website, ik kan iedereen aanraden om BeUP in te schakelen voor hulp. Ik stond een jaar geleden nog met verschillende radiatoren op blz 10 met zoeken via google en nu sta ik vaak op blz:2 of blz:3
Bedankt Brian

 
Sushi Point Hilversum Sushi Hilversum “Voorheen had ik zelf een Google Adwords campagne maar heb ik sinds september 2012 uit handen gegeven aan BeUP. Zij nemen mij werk uit handen; ik hoef zelf niets meer voor het adverteren in Google te doen. Sinds dien kan ik mezelf helemaal richten op de bedrijfsvoering. ”

 
Dolderman Sfeerverwarming Dolderman Sfeerverwarming Wij hebben een goed contact met Proximedia/BeUp. Zij dragen bij om onze bedrijfsresultaten te verhogen, met bijv. goede suggesties betreffende de websiteopbouw en het aanpassen c.q. veranderen van de homepagina. De andere pagina's kunnen wij zelf veranderen of uitbreiden, hier zijn wij zeer content mee.

 
City Nails City Nails Uitermate tevreden ben ik over de werkzaamheden die BeUP voor mijn bedrijf verricht. Het loopt prima, wanneer ik een vraag heb word ik direct geholpen. Helder!

 
Stomerij/Wasserij Sweeltex Stomerij/wasserij Sweeltex
Wilde meer naamsbekendheid in de regio en dat is dan ook goed gelukt dankzij de AdWords-campagne van BeUP. Zeer tevreden met de dienstverlening dus. 

 
Meijerink Schoenen "Sinds wij dit (google Adwords) hebben uitbesteed aan BeUp zijn de vertoningen met 160% gestegen en de omzet met ca. 35%. Hulde aan Brian van BeUP." Arno Meijerink